0040751337939

Despre noi

SC Thermostar SRL este o societate cu capital privat, infiintat in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate comercializarea si montarea de tamplarie PVC si Aluminiu.

La inceputul activitatii, firma avea doar 2 angajati, reusind in scurt timp sa se dezvolte la un efectiv de 15 angajati si sa devina un personaj important pe piata de profil.

Firma noastra este intr-o continua dezvoltare si expansiune reusind sa-si extinda activitatea si in afara granitelor Romaniei, incheind colaborari de succes cu constructori si dezvoltatori imobiliari in tari precum Ungaria, Belgia, Franta si Italia.

 
Obiectivele societatii noastre sunt:

- Furnizarea de tamplarie PVC si Aluminiu de cea mai inalta calitate si bazata pe cea mai noua tehnologie la cel mai favorabil raport calitate-pret.

- Satisfacerea permanenta a cerintelor clientilor si educarea nevoilor din domeniu

- Preocuparea permanenta pentru protectia mediului

- Promovarea celor mai moderne tehnologii în domeniul eficientei energetice
 

Totodata va putem oferi si o gama larga de accesorii pentru ferestre cum ar fi:

- Pervaze interioare/exterioare

- Plase contra insectelor: fixe cu cleme, cu balamale, tip rulou

- Usi de garaj

- Sisteme de umbrire:

    Jaluzele exterioare: aplicate sau suprapuse, din pvc sau aluminiu
    Jaluzele interioare: jaluzele verticale (perdele lamelare ), jaluzele orizontale de aluminiu (reluxa ), rolete textile si rolete day & night.

Oferim consultanta si sprijin gratuit in identificarea nevoilor si cerintelor clientului, iar in urma unei oferte acceptate oferim si executarea masuratorile exacte si montajul tot GRATUIT.