0040751337939

Sisteme de umbrire → Jalousien

Deoarece jaluzele exterioare sunt instalate pe fatadele cladirilor, acestea ofera o mai buna protectie solara si un control sporit al luminii fiindca permit reglajul fin al lamelelor din aluminiu.

Latimea lamelelor poate fi de 80 mm sau de 60 mm, având scopul de a se adapta usor din punct de vedere estetic la o gama larga de aplicatii, fiind potrivite atât pentru cladiri de birouri sau hale industriale, precum si pentru locuinte private. Pe lânga avantajele legate de umbrire pe care jaluzelele exterioare le ofera, ele se integreaza foarte bine în arhitectura cladirii, conferindu-i un aspect modern si profesional.

Prezinta o stabilitate sporita atât datorita rezistentei lamelelor din aluminiu cât si datorita ghidajelor laterale care sustin jaluzeaua si o protejeaza împotriva rafalelor de vânt puternic care pot aparea pe neasteptate, astfel încât jaluzeaua sa ramâna pe pozitii. Manevrarea se realizeaza cu ajutorul unei manivele, dar exista de asemenea posibilitatea de motorizare, în acest caz, manevrarea realizându-se electric, utilizând o telecomanda cu unde radio.