0040751337939

Sisteme de umbrire → Perdele lamelare

 


Jaluzelele verticale reprezinta solutia optima pentru ferestrele dumneavoastra.

Cu ajutorul jaluzelelor verticale puteti sa oferiti interioarelor dumneavoastra un aer modern, elegant, serios sau plin de viata, in functie de situatiile dorite. Modalitatea de concepere a mecanismului de inchidere/deschidere, ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde in incapere, intr-un mod  extrem de facil.In ultimul timp, acestea au capatat o popularitate crescuta datorita ambiantei  elegante pe care o creeaza spatiului in care sunt amenajate si lejeritatii de manevrare. Diversitatea modelelor si culorilor ofera posibilitatea utilizarii lor in  spatii multiple: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale s.a.m.d.

Prin prisma materialului din care sunt confectionate, jaluzelele verticale sunt usor de intretinut. Acestea pot fi curatate fie prin indepartarea prafului cu ajutorul unui pamatuf si stergerea cu o laveta umeda, fie prin spalarea manuala la o temperatura de 40°C.

Datorita calitatilor multiple pe care le au, jaluzelele verticale sunt considerate elemente de design interior extrem de importante, contribuind la intregul  aspect al incaperilor dumneavoastra.

Ele pot fi executate pentru orice dimensiuni si pot fi montate pe tavan sau cu console de pereti